Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Με εντυπωσιακή παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή το βράδυ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Κώστα Γεωργακόπουλου

       Την Παρασκευή το βράδυ 22 Οκτωβρίου στην Κεντρική Πλατεία της Τρίπολης και παρουσία πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Γεωργακόπουλου.
Έγινε παρουσίαση όλων των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων και ο κ. Γεωργακόπουλος απευθύνθει  στους συμπολίτες με σύντομο χαιρετισμό.
Στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στο ιστορικό της παράταξης «Τρίπολη - Νέα Εποχή», στην σημερινή πολιτική συγκυρία που βρίσκει τη χώρα μας στη δυσκολότερη θέση από την μεταπολίτευση και μετά και επίσης αναφέρθη διεξοδικά στα προβλήματα της Τρίπολης και του νέου μεγάλου Δήμου.

       Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο ρόλο που πρέπει να έχει ο νέος Δήμος και στην ισότιμη συμμετοχή των συνενούμενων περιοχών
      Καυτηρίασε για άλλη μια φορά τις κομματικές παρεμβάσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και κάλεσε τους πολίτες να καταδικάσουν με την ψήφο τους τις επιλογές των κομμάτων ειδικά των κομμάτων εξουσίας που φέρουν την κύρια ευθύνη για το σημερινό κατάντημα της χώρας.
       Δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι η « Τρίπολη – Νέα Εποχή» είναι η μοναδική ανεξάρτητη και αυτοδιοικητική παράταξη που παίρνει μέρος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και ότι άλλες ως αναφερόμενες ανεξάρτητες παρατάξεις είναι «κατά περίπτωση» ανεξάρτητες και το κάνουν καθαρά για τις προεκλογικές τους ανάγκες.
       Με κατηγορηματικό τρόπο δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η παράταξή του δεν συμμετείχαν και δεν συμμετέχουν σε κανένα προεκλογικό «αλισβερίσι» που δυστυχώς στον τόπο μας αυτές τις μέρες γίνονται πολλά τέτοια. Με συνέπεια και αξιοπρέπεια συνεχίζουμε την πορεία που ξεκινήσαμε το 2006 για μια ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση.
       Ο κ. Γεωργακόπουλος ζήτησε την εμπιστοσύνη όλων των συνδημοτών και διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει έρθει σε «συμφωνίες» για τον δεύτερο γύρο των εκλογών και εξέφρασε με σιγουριά ότι η παράταξή του «Τρίπολη – Νέα Εποχή» θα είναι στο δεύτερο γύρο διότι το θέλουν οι πολίτες.
       Κλείνοντας, ευχαρίστησε προσωπικά κάθε έναν από τους υποψηφίους και τις υποψήφιες, τους χαρακτήρισε αγωνιστές και ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθειά τους για το καλό του Δήμου και των πολιτών, για ένα Δήμο για τους πολίτες.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου