Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Συνέντευξη τύπου 15-10-2010


Αγαπητοί Συμπολίτες και Συμπολίτισσες ,
    Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες ,

           Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «ΤΡΙΠΟΛΗ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» συνεπής στις διακηρύξεις της ότι θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη σας στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, σήμερα είναι σε θέση να σας παρουσιάσει τους πρώτους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους εισερχόμενη στην τελική ευθεία για τις εκλογές.
          Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας και με καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά σας ζητάμε την στήριξη σας και την εμπιστοσύνη σας για να ασχοληθούμε με όλες μας τις δυνάμεις με το Δήμο και τους πολίτες του.
          Ήρθε η ώρα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και μάλιστα ιδιαίτερα η Πρωτοβάθμια να ξεφύγει από τον σφιχτό εναγκαλισμό των κομμάτων , που πολλές φορές φτάνει μέχρι τον στραγγαλισμό της και οι ντόπιες κοινωνίες με δικά τους κριτήρια να επιλέξουν τις ντόπιες ηγεσίες.
           Η παράταξη μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια με την παρουσία της στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης και ασκώντας εποικοδομητική αντιπολίτευση προσπάθησε για το καλύτερο. Έτσι κατά κάποιο τρόπο δώσαμε εξετάσεις σε εσάς και σήμερα που μας γνωρίζετε πια καλύτερα μπορείτε να μας κρίνετε. Ζητάμε να μας κρίνετε όλους όσους συμμετέχουμε στις προσεχείς εκλογές με τα αυστηρότερα κριτήρια.
           Σήμερα δυστυχώς τα προβλήματα της Πόλης αλλά και του νέου μεγάλου Δήμου είναι χρονίζοντα και μεγάλα και γίνονται μεγαλύτερα μέσα στη δύσκολη σημερινή πολιτική και οικονομική συγκυρία. Ευθύνες ασφαλώς υπάρχουν, αλλά πιστεύουμε ότι αρμοδιότεροι να τις καταλογίσουν είναι οι ίδιοι οι πολίτες και είμαστε βέβαιοι ότι θα το πράξουν στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.
           Η μεγάλη Διοικητική Μεταρρύθμιση του Καλλικράτη αποτελεί για όλους μας ευκαιρία και πρόκληση για μια αναπτυξιακή πορεία της Τρίπολης και του νέου μεγάλου Δήμου. Η νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει από τις προσεχείς Εκλογές θα πρέπει να είναι σαφώς με καθαρά Αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και όχι σαν αποτέλεσμα κομματικών ανταγωνισμών ή ακόμα χειρότερα πολιτικών «παιγνίων» ή ακόμα χειρότερα με σύγκρουση πολιτικών ή οικονομικών συμφερόντων.
           Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στο αλάθητο κριτήριο του κόσμου ο οποίος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον τόπο μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα επιλέξει με κριτήρια για το συμφέρον του τόπου και όχι με οτιδήποτε άλλο.
            Γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα του τόπου μας, γνωρίζουμε και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε αλλά είμαστε βέβαιοι ότι με την κινητοποίηση των υγειών και δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας μας και με τη σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα που αντιμετωπίζουμε τα διάφορα προβλήματα θα ανταπεξέλθουμε στην πρόκληση των καιρών. Η δύναμή μας πηγάζει από την αγάπη για τον τόπο μας, τη διάθεση για πολύ δουλειά και από τη στήριξή σας.
           Τα στηρίγματά μας δεν είναι στις κομματικές γραφειοκρατίες ή σε πολιτικούς παράγοντες ή σε οποιαδήποτε συμφέροντα. Τα στηρίγματά μας είναι μέσα στην Κοινωνία και στους απλούς πολίτες και γι αυτό σας ζητάμε να πάμε μαζί στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.        



Με εκτίμηση

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «ΤΡΙΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και υποψήφιος Δήμαρχος

ΚΩΣΤΑΣ Α. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου