Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ Κ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά από τα κωμικοτραγικά που ζήσαμε το τελευταίο διάστημα με τις περίφημες «διαδικασίες επιλογής των χρισματουχων» από τα δυο μεγάλα κόμματα η φαρσοκωμωδία συνεχίζεται προς τέρψη του φιλοθεάμονος κοινού.
Παρακολουθήσαμε χθες τον «εκλεκτόν» του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς ο οποίος αφού έλαβε το «δακτυλίδι» από τον αποχωρούντα κ.Κοτσιανη και τώρα επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασία για την Τρίπολη Πρωτεύουσα Πόλη» κ. Δελφακη και πραγματικά έκπληκτος ο κόσμος είδε τον νομικό κ.Δελφακη να προσπαθεί να ξεγελάσει τον νόμο για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις των επικεφαλείς των παρατάξεων παριστάνοντας την γλάστρα και οι ηρακλειδείς του στέμματος να κάνουν ένα επικοινωνιακό βομβαρδισμό στους πολίτες για τα προσόντα του αρχηγού τους.
Μάταιος κόπος όμως διότι όλοι γνωρίζουν με ποιες συμφωνίες και διαδικασίες καπελώθηκε η βάση του ΠΑΣΟΚ και οι άλλοι υποψήφιοι για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ.

Έκαναν τα πάντα για να δικαιώσουν όλα όσα καταγγέλλαμε χρόνια για την περιθωριοποίηση των πολιτών ακόμη και των κομματικών μελών και στελεχών.
Όμως δεν πρέπει να παραβλέψουμε και τις πόσες ανακρίβειες και τα πόσα παραπλανητικά δήλωσε στην συνεντευξή του ο κ. Δελφάκης χθες στο ξενοδοχείο Μαίναλο με την παρουσία των πολιτικών σωματοφυλάκων του.
Προσβάλλει την Νεολαία όταν προσπαθεί να καρπωθεί θεσμούς όπως το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων παρουσιαζοντάς το ως επιτευγμά του ενώ κρύβει την ευθύνη του που δεν λειτούργησε ποτέ τα τελευταία 3 χρόνια.
Οι νέοι το γνωρίζουν αυτό και θα απαντήσουν ανάλογα.
Δηλώνει συνεχιστής της Παραταξής του αλλά κρύβει ότι αυτή είναι διαλυμένη κάτω από το βάρος μεθοδεύσεων, που τον εξυπηρετούσαν προφανώς διότι το δακτυλίδι το είχε καπαρώσει από το 2006 από τον κ. Κοτσιάνη.
Οι Πολίτες του Δήμου μας γνωρίζουν αρκετά, αλλά θα πληροφορηθούν περισσότερα στην προεκλογική περίοδο και θα πράξουν ανάλογα. Τό «μεγάλο» έργο του κ. Δελφακη και της παραταξής του προβάλλει στην πλατεία Άρεως αλλά και στο Πλάτωμα που θα γινόταν Πάρκο και είναι ακόμη σκουπιδότοπος.
Το πνεύμα συνεργασίας που δηλώνει τώρα για τις προεκλογικές του ανάγκες το ζήσαμε 4 χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου περίσσευε η αλαζονεία τους.
Όσον αφορά τον 2ο γύρο των Εκλογών κακώς τον απασχολεί διότι απλά δεν θα είναι σε αυτόν.
Οι Πολίτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τέλος στην κομματική εξάρτηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που φθάνει μέχρι και στον στραγγαλισμό της. Θα δώσουν την νίκη σε πραγματικά ανεξάρτητες αυτοδιοικητικές δυνάμεις και όχι σε κομματικά υποκατάστατα η μάλλον ακριβέστερα σε ούτε καν κομματικά υποκατάστατα αλλά σε σχήματα κάποιων «παραγόντων».

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης
ΤΡΙΠΟΛΗ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου